ISAK

De 10 bästa innerdörrarna för ditt hem

Innerdörren ger inte bara integritet och säkerhet utan spelar också en avgörande roll i den övergripande designen av ditt hem. Med så många stilar och material att välja mellan kan det vara överväldigande att välja rätt dörr. I det här nyhetsinlägget har vi sammanställt en lista över de 10 bästa innerdörrarna, tillgängliga via vår webbplats.

nyhetsinlägg om dörrar

Via Velltra erbjuder vi ett brett utbud av inomhus- och ytterdörrar från några av de bästa varumärkena i branschen. Vi är återförsäljare av både Swedoor och Diplomat, två pålitliga varumärken kända för sitt utmärkta hantverk och hållbarhet.

När det kommer till att välja inomhusdörrar till ditt hem finns det otaliga stilar att välja mellan. För att göra ditt beslut enklare har vi sammanställt en lista över de 10 bästa inomhusdörrstilarna som finns tillgängliga på vår webbplats. Oavsett om du letar efter en klassisk eller modern look, har vi lösningen för dig.


Topp 10 innerdörrar, moderna och traditionella

1. ➤ Innerdörr Swedoor Craft 03: Den klassiska paneldörren

Paneldörrar är ett tidlöst val som fungerar bra med en mängd olika inredningsstilar. Våra paneldörrar kommer i trä. Välj bland en olika ytbehandlingar och färger för att matcha din heminredning.


2. ➤ Innerdörr Swedoor Tradition 03: Den moderna ladugårdsdörren

Ladugårdsdörrar har blivit allt mer populära de senaste åren tack vare deras eleganta, moderna design. Våra ladugårdsdörrar kommer i en mängd olika material t. ex trä, glas och kan anpassas med olika ytbehandlingar.


3. ➤ Innerdörr Diplomat Massiv SP8 Klarglas: Franska dörren

Franska dörrar är klassiska innerdörrar. De tillåter naturligt ljus att flöda mellan rummen och kan användas för att skapa en känsla av separation mellan utrymmen. Våra franska dörrar finns i flera olika modeller.

diplomat inomhus klarglas

4. ➤ Innerdörr Swedoor Stable GW1 Klarglas: Glasdörren

Glasdörrar är ett utmärkt alternativ om du vill maximera naturligt ljus och skapa en känsla av öppenhet i ditt hem. Våra glasdörrar finns i olika stilar klart eller frostat. Innerdörren Swedoor Stable GW1 som är länkad här, levereras med klart glas.

5. ➤ Innerdörr Diplomat Kompakt Slät: Standard innerdörr

Enkel vit innerdörr, mångsidigt och tidlöst alternativ som kommer att komplettera alla inredningsdesigner. Tillverkad av högkvalitativa material, denna innerdörr är hållbar och byggd för att hålla i flera år. Dörrens rena och enkla design gör att den sömlöst smälter in i alla rum. Den vita finishen gör det också enkelt att skräddarsy med dina egna personliga inslag, som att lägga till lite färg med ett dörrhandtag eller dekorativa accenter. Oavsett om du renoverar ditt hem eller bara uppdaterar dina inomhusdörrar, är denna enkla vita dörr ett utmärkt val.

6. ➤ Innerdörr Swedoor Compact 03 Vit NCS-S 0502-Y

Kommer i NCS-S 0502-Y som är standard. Compact - klassisk enkeldörr med ljudisolerande kärna & slitstark yta. Finns som skjutdörr och anpassas till olika mått. Idealisk för hem och kontor.

Innerdörr Swedoor Compact 03 Vit NCS-S 0502-Y


Vår topplistan är under konstruktion, resterande produkter kommer snart.

Komplettera med ett dörrhandtag? Ta din dörr till en ny nivå 

Ett dörrhandtag är inte bara en funktionell del av din dörr, utan det kan också vara en snygg accessoar som kompletterar din övergripande inredning. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av dörrhandtag från några av de bästa märkena i branschen. Oavsett om du letar efter en klassisk, modern eller unik stil, har vi dig täckt.

➤ Innerdörrhandtag Oslo Clean Borstad Habo: Klassiskt dörrhandtag

Vår klassiska dörrhandtag är ett tidlöst alternativ som fungerar bra med en mängd olika dörrstilar. Välj från en rad olika ytbehandlingar inklusive polerad mässing, borstad nickel och oljegnidad brons.

➤ Innerdörrhandtag Lexington Habo: Modernt spakhandtag

För ett elegant, modernt utseende, kommer våra spakhandtag i en rad utföranden för att matcha din heminredning. Välj bland alternativ inklusive krom, svart och nickel satin.

➤ Knopp Lexington 20mm Habo: Dummy Knop

Våra dummyknoppar är ett bra alternativ om du vill lägga till ett dekorativt element till din dörr utan att ge avkall på funktionalitet. Välj från en rad olika ytbehandlingar inklusive polerad krom, antik mässing och borstad nickel.

➤ Tryckplatta 468 Matt Nickel: Skydda från slitage

Våra tryckplattor är ett utmärkt alternativ om du vill skydda din dörr från slitage. Välj från en rad ytbehandlingar inklusive satin rostfritt stål och polerad mässing.

➤ Yale Doorman Classic: Elektroniskt knapplås

För ökad säkerhet och bekvämlighet är våra elektroniska knapplås ett utmärkt alternativ. Välj från en rad olika ytbehandlingar inklusive satinnickel och oljegnidad brons.

➤ Låd- & Möbelbeslag: Skjutdörrshandtag

Våra skjutdörrshandtag finns i en mängd olika ytbehandlingar och färger för att matcha din heminredning. Välj bland alternativ inklusive borstad nickel, oljegnidad brons och svart.

Sammanfattningsvis

Vi hoppas att den här lilla produktguiden har gett dig värdefull inspiration som hjälper dig att välja de perfekta dörrarna till ditt hem. Våra dörrar från Swedooroch Diplomat Dörrar finns i en mängd olika stilar, material och ytbehandlingar för att passa dina preferenser och behov. Glöm inte att även kolla in vårt utbud av dörrhandtag och tillbehör för att fullända din look. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss via kontakt@velltra.se.

Du kanske även är intresserad av

  • Taggar

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.