Hur handlar jag?

Steg-för-steg guide: Hur handlar jag?

Vårt användargränssnitt är rent och lätt att navigera med, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter. Sökfältet högst upp på sidan låter dig snabbt söka efter en specifik produkt, eller så kan du bläddra igenom de olika kategorierna som listas på hemsidan. Om du besöker oss via mobiltelefonen, så får du upp sökfältet genom att klicka på förstoringsglasikonen.

1. När du har hittat en vara som du vill köpa klickar du bara på knappen "Köp". Varan läggs till i din virtuella kundvagn och du kan fortsätta att surfa eller gå vidare till kassan.

Steg-för-steg guide: Hur handlar jag?

2. När du har alla dina varor i din kundvagn och är redo att betala, klicka på kundvagnsikonen.

Steg-för-steg guide: Hur handlar jag?

3. I kassan kommer du att bli ombedd att fylla i dina uppgifter, namn, leveransadress, betalningsinformation och telefonnummer. Det finns även möjlighet att välja att logga in och handla som företag. Din information är krypterad.

Steg-för-steg guide: Hur handlar jag?

4. Du kontrollerar din order och väljer hur du vill betala. Godkänner våra köpvillkor och gå vidare genom att klicka på "Slutför köp".

5. När du har skickat in din beställning så får du en e-postbekräftelse. När paketet är klart för avhämtning blir du notifierad via sms. Hämta ditt paket vid en tidpunkt som passar dig.

6. De angivna leveranstiderna är en ca beräkning, skulle någon försening ske kontaktar vi kund och meddelar detta.

6. För att kunna följa din order och se status måste ett konto registreras samtidigt som beställningen görs. Om du skapar ett konto i efterhand kommer du INTE kunna följa ordrar som du lagt tidigare.


Att handla via Velltras e-handel är en enkel och okomplicerad process. Från att bläddra igenom urvalet av produkter till att slutföra kassaprocessen, enkelt att hitta det du behöver. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon 040-42 42 77 eller via e-post, kontakt@velltra.se.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.