Om Velltra AB, en etablerad leverantör av byggmaterial

Velltra AB (velltra.se) är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet inom bygghandel. Företaget grundades 1993 och har sedan dess växt och utvecklats till nuvarande webbutik.


Introduktion

Velltra.se är Velltra ABs webbplats. Velltra AB är ett företag med över 30 års erfarenhet inom konstruktionsbranschen. Sedan vår etablering 1993 har vi tillhandahållit lösningar av högsta kvalitet till kunder över hela landet, vi är stolta över våra 250 000 kunder. Oavsett om du är en professionell entreprenör, husägare eller företagsägare, så är Velltra din källa för konstruktionslösningar, pålitliga och prisvärda.

Historia

Velltra har en rik historia som går tillbaka över 30 år. Vi grundades 1993 och har byggt upp ett rykte om att tillhandahålla konstruktionslösningar av högsta kvalitet till kunder över hela landet.

Vår vision

Vårt uppdrag är att aktivt motarbeta den aktuella klimatkrisen, vi strävar efter att använda miljövänliga affärsmetoder, t. ex klimatkompenserade leveranser.

Sortiment

Velltra är en komplett återförsäljare, som lätt täcker alla dina fastighetsförbättringsbehov. Ett brett utbud av produkter inom renovering, hem och förbättring. Till exempel, är vi mycket stolta över att vara en återförsäljare av det välkända svenska varumärket Habo, som bland annat tillverkar badrumsdetaljer, dörrhandtag och krokar.

Samarbetspartners

Vi på Velltra tror vi på långsiktiga strategiska partnerskap, vilket gör att vi kan förse våra kunder med bästa möjliga produkter. Vi är stolta över att arbeta med några av branschens ledande företag, som delar vårt engagemang för spetskompetens och kundnöjdhet. Våra affärspartners inkluderar bland annat:

 • Svea Ekonomi AB
 • Schenker
 • DHL
 • VVSMAX.se (dotterwebbplats med VVS-fokus)
 • Samt flera lokala entreprenörer  Nöjda kunder

  På Velltra värdesätter vi feedback från våra kunder och strävar efter att ge bästa möjliga upplevelse. Vi är stolta över att ha fått många positiva recensioner på en mängd olika plattformar, inklusive Trustpilot, PriceRunner, Prisjakt och Google Maps. Fokus på kvalitet, kundservice och prisvärdhet. Ta en titt på vad våra kunder säger om oss.

  Kontakta oss via vår kundtjänst

  Velltra är alltid tillgängliga för att svara på alla dina frågor. Oavsett om det är angående en produkt, ett förslag på en förbättringar eller bara vill komma i kontakt med oss, vi finns här för att hjälpa dig. För snabb och bekväm hjälp, besök vår sida med vanliga frågor (F.A.Q.)-sida via Frågor & svar.

  Adress

  Öppet för godsmottagning

  Falsterbovägen 245, Vellinge

  Måndag – Torsdag: 08:00 – 17:00
  Fredag: 08:00 – 17:00
  (Lunchstängt 12:00 – 12:30)

  Lördag: Stängt
  Söndag: Stängt

  JavaScript seem to be disabled in your browser.

  You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.