ISAK

Basecos svenska trägolv är det perfekta valet för ditt hem

Att uppgradera dina golv är en smart investering, det förbättrar utseendet på ditt utrymme och tillför värde till din fastighet. Velltra är en auktoriserad återförsäljare av trägolv från Baseco.

Se vår produktkategori med golv från Baseco

Baseco har även innerpanel

baseco trägolv massiv ek


Fördelar med att lägga nytt golv

 • Förbättrad estetik: Att uppgradera dina golv till svenska trägolv kommer omedelbart att förbättra utseendet på ditt utrymme och lägga till värme samt karaktär till ditt hem.
 • Hållbarhet: Trägolv av svensk kvalitet är kända för sin förmåga att motstå tung gångtrafik, repor och spill, vilket gör dem idealiska för hem med barn och husdjur.
 • Lågt underhåll: Dessa golv är lätta att rengöra och underhålla, och kräver minimal ansträngning för att hålla dem snygga. De kan också lätt lackeras om de blir skadade med tiden.
 • Miljövänligt: Baseco hämtar sina material från hållbart skötta skogar i Sverige, vilket säkerställer att dina golv har ett litet koldioxidavtryck och är miljövänliga.
 • Ökat fastighetsvärde: Att uppgradera till svenska trägolv tillverkade av Baseco är en fantastisk investering för ditt hem. Dessa golv ökar värdet på din fastighet och gör den mer tilltalande för potentiella köpare om du någonsin bestämmer dig för att sälja.

Lägga nytt trägolv, är det värt det?

Ja, det tycker vi!

Vilken typ av trägolv erbjuder Baseco?

Baseco erbjuder golv i furu, ek, gran och ask.

Vad kostar det att uppgradera mitt golv med trägolv från Baseco?

Priserna varierar på flera faktorer, begär offert för att få totalpris, inklusive leverans.

Hur fungerar installationsprocessen?

Basecos produkter är ändspontade, lätt att montera

Vilka är fördelarna med att välja trägolv framför andra golvalternativ?

 • Trägolv ger värme och karaktär till alla utrymmen, och deras tidlösa skönhet kan förbättra utseendet på ditt hem i många år framöver.
 • Trägolv är lätta att rengöra och underhålla, vilket kräver minimal ansträngning för att hålla dem snygga. De kan också lätt lackeras om de blir skadade med tiden.
 • Till skillnad från alternativ för mattor eller syntetiska golv, fångar trägolv inte allergener eller andra föroreningar, vilket gör ditt hem hälsosammare och bekvämare.

Är trägolv lätta att rengöra och underhålla?

 • Att ta hand om och underhålla trägolv är avgörande för att de ska se bäst ut i många år framöver. Här är några tips för rengöring och underhåll av dina trägolv:
 • Regelbunden sopning och dammsugning hjälper till att ta bort smuts, skräp och damm från ytan på dina trägolv, vilket förhindrar skador.
 • Använd ett rengöringsmedel speciellt utformat för trägolv. Undvik att använda vatten eller vinäger, eftersom de kan skada träet.
 • Undvik fukt, se till att torka upp spill omedelbart och använd mattor för att absorbera fukt nära entréer.
 • Skydda mot solljus, direkt solljus kan göra att trägolv bleknar.

Kan trägolv lackeras om de blir repade eller skadade med tiden?

Ja.

Hur väljer jag rätt trägolv för mitt hem?

Bläddra bland inspirationen som går att hitta via Basecos webbplats, kontakta oss när du har gjort ditt val. Om du har tekniska frågor angående deras golv, så får du bäst hjälp av Basecos kundtjänst.

Hur lång tid tar det att lägga mina nya trägolv?

Tiden det tar att lägga ett trägolv kan variera mycket beroende på flera faktorer, såsom installatörens erfarenhet och kompetensnivå och rummets storlek.

Som en grov uppskattning, om golvet är färdigbearbetat och installatören är erfaren, kan det ta allt från 4 till 8 timmar att lägga ett trägolv i ett rum. Om golvet är oavslutat och kräver slipning och efterbehandling på plats, kan det ta betydligt längre tid, vilket potentiellt kan lägga till flera timmar till installationstiden.

Det är viktigt att komma ihåg att installationen av ett trägolv är en komplex process som kräver en hög nivå av skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Det är bäst att samarbeta med en erfaren professionell som kan bedöma de specifika behoven för ditt projekt.

Vad är skillnaden mellan konstruerade och massiva trägolv?

Massiva trägolv är gjorda av massiva träplankor som skärs från en enda träbit. De är vanligtvis tjockare, från 20 till 50 millimeter, och avslutas ofta på plats med slipning och färgning för att uppnå ett önskat utseende. På grund av sin tjocklek är massiva trägolv idealiska för högtrafikerade områden, eftersom de tål tunga belastningar och är mindre benägna att få bucklor och repor.

Icke-massiva trägolv, å andra sidan, är vanligtvis gjorda av konstruerat trä, vilket är ett kompositmaterial som består av flera lager av trä. Konstruerade trägolv är tunnare än massiva trägolv, från 5 till 14 millimeter, och förbehandlas ofta på fabriken. På grund av sin konstruktion är konstruerade trägolv mer stabila än massiva trägolv och är mindre benägna att deformeras och kuperas. Men det är också mindre hållbart och kan visa tecken på slitage snabbare än massiva trägolv.

Kan Baseco tillhandahålla prover på deras trägolv så att jag kan se och känna innan jag köper?

Ja, för att beställa provbitar, se Beställ provbitar (baseco.se).

Kan Baseco ge referenser från tidigare kunder som har lagt sina trägolv?

Se deras Instagram för flera referenser från nöjda kunder. Klicka här för att komma till deras Instagram.

Hur är leveranstiden när man beställer trägolv från Baseco?

Leveranstid för Basecos produkter är beroende av lagertillgänglighet, om varan finns i lager levererar Baseco normalt inom 7 arbetsdagar.

Om Basecos trägolv

När det kommer till att renovera ditt hem är att uppgradera dina golv en av de mest effektfulla förändringarna du kan göra. Det förbättrar inte bara utseendet på ditt utrymme, det ger också ett mervärde till din fastighet. Om du är ute efter nya golv, överväg att byta till svenska kvalitetsgolv från Baseco.

Baseco är ett företag som är stolta över att tillverka trägolv av högsta kvalitet som inte bara är vackra utan som också håller länge. De hämtar sina material hållbart i Sverige, vilket säkerställer att dina golv är miljövänliga och har ett litet koldioxidavtryck. Deras golv är gjorda med omsorg och finns i flera olika sorteringar, så du kan få det som passar din fastighet bäst.

 • En av de största fördelarna med att uppgradera till svenska trägolv tillverkade av Baseco är deras estetiska tilltal. Dessa golv ger värme och karaktär till alla utrymmen, vilket gör dem perfekta för moderna, traditionella eller rustika hem. Träets naturliga ådringsmönster och den släta finishen ger ditt hem en tidlös och sofistikerad look som aldrig går ur mode.
 • En annan fördel med att välja trägolv tillverkade av Baseco är deras hållbarhet. Trägolv är kända för sin förmåga att motstå tung gångtrafik, repor och spill. Detta gör dem idealiska för hem med barn och husdjur, såväl som för dem som vill ha en golvlösning som kräver lite underhåll.
 • Trägolv av svenska kvalitet är också lätta att rengöra och underhålla. De kräver minimal ansträngning för att hålla dem på bästa sätt och kan lätt lackeras om de blir skadade med tiden. Detta gör dem till en smart investering som lönar sig i längden.

Sorteringar

Baseco har delat upp sina golv i sorteringar. Det finns lite olika kvalitéer, se nedanför vad skillnaderna är.

sorteringsregler baseco översikt

Furugolv Standard

sorteringsregler furugolv standard

Furugolv Ekonomi

sorteringsregler furugolv ekonomi

Furugolv 30x230 mm Mix

sorteringsregler furugolv mix

Furugolv 30x230 mm Sortering 3

sorteringsregler furugolv sortering 3

Grangolv Mix

sorteringsregler grangolv mix

Grangolv Sortering 3

sorteringsregler grangolv sortering 3

Sammanfattningsvis

Svenska kvalitetsgolv från Baseco är en smart investering för ditt hem, de tillför värde till din fastighet.

 • Miljövänliga trägolv för ett hållbart hem
 • Uppgradera ditt hem med slitstarka trägolv
 • Snygga trägolv för ditt hem
 • Fördelarna med att investera i trägolv för ditt hem
 • Förvandla ditt utrymme med tidlösa trägolv
 • Trägolv med lågt underhåll för alla hushåll
 • Upplev det bästa inom trägolv med Baseco

Mer om Baseco

I över tre decennier har Baseco varit en pålitlig leverantör av högkvalitativa trägolv och -paneler. Med engagemang, spetskompetens och en passion för att leverera vackra och hållbara produkter har Baseco etablerat sig som en ledare i branschen. Från tillverkningsprocessen till leveransen strävar företaget efter att upprätthålla de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet.

Intressant? Se mer inspiration via Basecos webbplats

 • Taggar

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.