Fraktvillkor

Efter beställning är gjord skickas alla lagerhållande produkter till dig normalt inom 2-3 dagar. Beställningsvaror tar något längre tid normalt ca 5 arbetsdagar om inget annat anges för ett specifikt produkt. Du som kund kommer att bli aviserad av transportföretaget innan leverans och då få närmare information om leveransdag och tid. Våra hemleveranser sker under dagtid om inget annat anges. Vi samarbetar med samtliga större speditörer och tillsammans ser vi till att varorna kommer hem till dig.
Fri frakt gäller samtliga varor,dock ej skrymmande artiklar.På alla ordrar tillkommer alltid en expeditionavgift på 39:-

OBS! På skrymmande varor tillkommer frakt

När du vill beställa en vara som är skrymmande eller tung så lägger du den i varukorgen som vanligt, du klickar dig sedan vidare till kassan. Där skapar du ett konto, då registreras ditt köp som en förfrågan. En förfrågan är inte bindande utan du bestämmer dig för om du vill genomföra köpet först efter att du har fått ett e-post meddelande med det totala priset inklusive fraktkostnaden. När du har fått e-post meddelandet med fraktkostnaden så klickar du på länken i e-post meddelandet för att genomföra ditt köp

Fri Hemleverans.

För hemleveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg om inget annat anges. Om du bor i ett lägenhetshus levereras varorna till porten,eller tomtgräns om du bor i villa,leveranser sker i nuläget endast inom Sverige.

Fri leverans till serviceställe.

Vissa produkter levereras till ett utlämningsställe i närheten av din valda leveransadress.Boende inom Vellinge Kommun har utlämningstället på Velltra Ab. Du får då meddelande om när varan är framme och du får ett identifikationsnummer. Du kan sedan hämta ut din produkt när det passar dig. Dock måste varan hämtas inom normalt 10 dagar, närmare information får du i och med leveransen till utlämningsstället..

Vid avlastning ska varorna inspekteras noggrant av mottagaren innan leveransen kvitteras. Om några skador kan synas på emballage eller på varan vid mottagandet ska detta noteras på fraktsedeln innan mottagaren kvitterar fraktsedeln. Fraktbolag ställer ej av gods utan kvittens av kund eller för kundens räkning ansvarig mottagare. Detta innebär att du ansvarar för att det finns någon som kan ta emot och kvittera godset när leveransen utförs.

Leverans till öar

Vid leverans till öar som saknar broförbindelse avtalas leverans särskilt för pris, leveranstid och leveranssätt. Vid önskemål om leverans till skärgårdsö levererar vi fraktfritt till en fast adress på fastlandet. Kund får där se till att leveransen blir mottagen och sedan själv ombesörja vidare transport till ö. Var god och uppge om ni önskar direktleverans till ö redan vid er beställning då vissa varor behöver emballeras på ett visst sätt vilket kan, detta kan vi bistå med men normalt mot ett kostnadstillägg.

Priser /Levtid

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Velltra Ab rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

 

Formulär för reklamation/skadeanmälan