Fraktvillkor

Leveranstid

Efter beställning är gjord skickas alla lagerhållande produkter till dig normalt inom 2-3 dagar. Beställningsvaror tar något längre tid normalt ca 5 arbetsdagar om inget annat anges för ett specifikt produkt.Undantag gäller vissa ”udda” orter där våra transportörer kör bestämda veckodagar,här kan längre leveranstid uppkomma.

Fri leverans till serviceställe.

De flesta produkter levereras till närmaste DHL-utlämningsställe i närheten av din valda leveransadress. Ni får ett meddelande och identifikationsnummer när varan är framme, därefter kan ni hämta ut er produkt när det passar er. Dock måste varan normalt hämtas inom 10 dagar. Närmre information får du i och med leveransen till utlämningsstället. Kontrollera varan vid mottagandet 

Transportskador ska anmälas inom 7 dagar (inklusive dagen varan tas emot). Det är kundens uppgift att syna godset ordentligt direkt när varan tas emot  så det inte finns några skador eller dolda skador på varan,anmälningar efter denna tid kan desvärre ej behandlas.

Boende inom Vellinge Kommun har utlämningstället på Velltra .se

Fri Hemleverans.

Tyngre och skrymmande varor levereras direkt hem till kund.

Vissa varor är fraktbelagda och är då märkta med ”skrymmande ” de går då inte att betala direkt utan kräver en förfrågan om frakt.

För hemleveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg om inget annat anges.Om du bor i ett lägenhetshus levereras varorna till porten,eller tomtgräns om du bor i villa.Kontrollera varan vid mottagandet,ev skador antecknas på försändelseavin med speditörens underskrift. 

Transportskador ska anmälas inom 7 dagar (inklusive dagen varan tas emot). Det är kundens uppgift att syna godset ordentligt direkt när varan tas emot  så det inte finns några skador eller dolda skador på varan,anmälningar efter denna tid kan desvärre ej behandlas.

Våra hemleveranser sker under dagtid om inget annat anges

Ändring av leveransadress

När varan har lämnat lagret går det inte att ändra leveransadressen. Därför är det extra viktigt att innan order genomförs och godkänns, se till att leveransadressen är helt korrekt.

 

Leverans till öar

Vid leverans till öar som saknar broförbindelse avtalas leverans särskilt för pris, leveranstid och leveranssätt. Vid önskemål om leverans till skärgårdsö levererar vi fraktfritt till en fast adress på fastlandet. Kund får där se till att leveransen blir mottagen och sedan själv ombesörja vidare transport till ö. Var god och uppge om ni önskar direktleverans till ö redan vid er beställning då vissa varor behöver emballeras på ett visst sätt vilket kan, detta kan vi bistå med men normalt mot ett kostnadstillägg.

Priser /Levtid

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Velltra.se rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.