Nedsatta priser på utvalda Starka produkter!

25 juni, 2018

För att fira sommarens festligheter och byggmöjligheter så har vi på Velltra valt att ha nedsatt pris på utvalda produkter från Starkas sortiment.

Bya Stormix

Bya Stormix har en något mildare trumling än originalstenen. Den har lite rakare kanter och en spännande färgskala. För enklare användning och läggning har vi nu tagit fram en mix med fyra storlekar färdigblandade på pall. Vi tillverkar Bya Stormix i tre naturnära kulörer som kan läggas var för sig eller blandas för att få en ännu livligare beläggning. De större formaten bidrar till ett mjukt och fantasifullt utseende till innergården eller trädgården.

Bya Stormix Antracit

Bya Stormix Ljusgrå

bya mix

City Stormix

Oregelbunden markbeläggning ger ett livfullare intryck. Vi har olika stenmixar med olika format färdigblandade på pall. Nyheter i år är bland annat City Stormix. En modern och spännande blandning med större format och med en annorlunda ytstruktur. Karaktäristiskt för City Stormix Mönster är ytskiktet på stenarna, sex olika strukturer som påminner om ytor som skrapats, ristats och rollats – lodrätt, vågrätt och diagonalt.

City Stormix Grå, Vit, Rost

City Stormix Grå, Vit, Svart

City Stormix Mönster Antracit

City Stormix Mönster Ljusgrå

city mix

Terrano

Terrano är en stenmix av markbeläggning i olika format för ett mer livfullt intryck. Stenmixen säljs färdigblandad på pall med fyra olika storlekar som blandats. Med stenarnas tydliga distanser fås enkelt vackra och något bredare fogar.

Terrano Plattmix Ljusgrå

Terrano Plattmix Grå/Svart

Terrano Plattmix Antracit

terrano